Onze Reizen

Onze favoriet: Mardi Himal

Nog onbekend bij het grote publiek en dus geen massa’s trekkers. 
Ver weg van de beschaving. Slechts jij en de elementen: de bergen en de sneeuw. De stilte wordt alleen doorbroken door de schrille schreeuw van de adelaar. Onderweg passeer je kleine settlements en verblijf je in knusse lodges. 

Als je maar voor één trek tijd hebt: this is the one.

Poon Hill

De Himalaya trekking voor werkelijk iedereen. Deze kan je (behalve in de winter) zelfs op je sneakers doen. Vijf dagen lekker tot stevig wandelen met op de ochtend van de derde dag één van de mooiste panorama’s op de Himalaya die er zijn: de zonsopkomst vanaf Poon Hill. Als toetje doorkruis je de majestueuze rododendronbossen waar Nepal zo beroemd om is. In het dorpje Ulleri kan je de houtbesparende ovens zien die stichting Maya hier geintroduceerd heeft.

Fotografie

Niet zo’n atleet dat je alle bergen met je bergschoen wilt overwinnen, maar wil je je wel laten raken door de schoonheid van het land, kies dan deze prachtige fotoreis. In Nepal komen kleuren pas echt tot leven. Met ons kom je op de plekken waar geen toerist weet van heeft, laat staan ooit komt.

Uiteraard combineren we dit met een verblijf in een homestay bij een geweldig gastgezin. 

Chitwan Safari

Kijk je liever naar de bergen van een afstandje? Boek dan deze complete safari in het zuiden van Nepal. Daar waar het beroemde Jungle Book zich afspeelt. Volop olifanten en apen en als je geluk hebt spot je zelfs een tijger. Bezoek het elephant breeding center en aai de baby olifantjes. Maak een vette kanotocht en zie de krokodillen op de oever luieren. Je verblijft in een geweldig hotel aan de rand van het nationale park. 

Jouw eigen reis

Wij snappen je. Dit is wat je wilt; je eigen reis samenstellen. Met elementen die jij wilt bezoeken en doen. Niks georganiserde groepsreis van busje-in en busje-uit, maar vrijheid in wat je bezoekt, waar je slaapt, waar je eet. De mooiste plekken, wij kennen ze.

We stellen jouw reis samen zoals jij dat wilt.
No worries!

Sluit Menu