Onze succesformule

De perfecte match

We matchen jouw kennis en persoonlijkheid aan een lokaal project en aan de lokale omstandigheden.

Acclimatiseren

We gunnen je de tijd om rustig te landen en te wennen. Op deze manier is geen enkele cultuurschok jou de baas.

Homestays

Onze gastgezinnen staan garant voor een unieke en zeer hartverwarmende ervaring. Onvergetelijk!

Voorbereidingen

Persoonlijke kennismakingsgesprekken, voorlichtingsavonden. groepsbijeenkomsten.

Prima begeleiding

Nederlands- en / of Engelstalige begeleiding. We bezoeken je op locatie en we zien je in het weekend.

Goede balans

tussen vrijwilligerswerk en vrije tijd en tussen lokaal en Westers. Elk weekend de kans om elkaar te ontmoeten.

Social Media

Facebook

Volg ons op Facebook om up-to-date te blijven van alles wat we doen!

Instagram

Benieuwd naar alles wat wij hier vastleggen op beeld? Volg dan ons Instagram account!
(under construction)

wat zijn de ervaringen?

Echt een fantastische vakantie gehad

Vorig jaar hebben wij een prachtige reis door Nepal gemaakt. Onze zoon liep 4 maanden stage voor Stichting Maya en wij wilden hem uiteraard graag bezoeken. Normaal plannen we zelf onze reis maar omdat we Rene's stichting Maya een warm hart toedragen en hem graag willen steunen, hebben we hem gevraagd ons te adviseren. Hij woont zelf de helft van het jaar in Nepal en kent de mooiste plekken. Tevens konden we het ook zo organiseren dat we een kijkje kregen hoe onze zoon zijn stage doorbracht in het kleine plaatsje waar hij verbleef. Het contact met Rene liep heel gemakkelijk en hij reageert altijd snel op vragen e.d. We hebben ook een trekking gemaakt naar het Annapurna Base Camp. Rene heeft hiervoor een goede gids en drager aan ons voorgesteld. Erg leuk was ook dat we nog een nacht in het geboortedorp van de gids en drager zijn gebleven. Op deze manier krijg je echt een kijkje in het leven van de dorpsbewoners. De verblijven die Rene voor ons geregeld had, bevielen ons prima. We hebben echt een fantastische vakantie gehad en genoten van dit prachtige land.

Caty en Laurens

Een prachtige ervaring rijker

René, we willen je bedanken voor het organiseren van onze vakantie. We hebben het geweldig gehad. Wat is Nepal een mooi land, zowel qua natuur, cultuur als mensen. We hadden een vol programma, maar alles verliep prima. Mr. Dewi heeft het zeer goed gedaan. De chauffeur, de gidsen, Rudra de taxichauffeur, allemaal geweldige mensen. Natuurlijk waren we blij dat we een aantal dagen met onze dochter hadden en de ontmoeting met haar hostfamily. En we hebben gezien en gehoord hoe blij iedereen is met de Maya foundation. Dus al met al, we zijn een prachtige ervaring rijker!

Groetjes, Elma en Roeland

In de maand april 2017 heb ik drie weken door Nepal gereisd. Nu, na een jaar, kan ik het land, wanneer ik mijn ogen sluit, nog steeds horen, zien en ruiken. Rene heeft de reis uitstekend geregeld. We zijn samen om de tafel gaan zitten en Rene heeft aan de hand van mijn wensen een prachtig programma samengesteld. Het programma was erg gevarieerd: drukke steden (Kathmandu, Pokhara), dorpen, zeer kleine dorpen, armoede, rijkdom, veel cultuur en prachtige natuur, ik heb het allemaal mogen zien. Ook heb ik glimpen van het echte dagelijkse leven van de Nepalese bevolking mogen opvangen. Nepal is een prachtig, moeilijk te bevatten, indrukwekkend land..

Jacqueline .

Sluit Menu